SAMSUN / BAFRA - Mustafa Kemal Anaokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerimize kitap okuma çizelgesi gönderilerek çocuklarına hergün bir kitap okumaları tavsiyesinde bulunuldu.Çocuklar için bir kitaplık oluşturmaları önerisinde bulunularak EBA portalından da hikaye kitaplarına ulaşabilecekleri belirtildi.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

Öğretmenim bilir misin
Seni nasıl sevdiğimi?
Sorsan bana nerde yerin
Gösteririm ben kalbimi
Ana değil, ana gibi;
Baba değil, baba gibi
Öğretmenim ben de sevgin
Can içinde bir can gibi

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

09.05'TE ZAMAN DURDU.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA KUTLADIK.

Eyl

İLÇE KAYMAKAMI SAYIN CEVDET ERTÜRKMEN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMENLERİMİZLE SOHBET ETMİŞLERDİR.YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI DİLEĞİNDE BULUNARAK UYUM HAFTASI KAPSAMINDA  1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKULA HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİNDE BULUNDULAR. BU  ZİYARETLERİNDEN DOLAYI SAYIN KAYMAKAMIMIZ CEVDET ERTÜRKMEN BEYE VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU'NA  MUSTAFA KEMAL İLKOKULU AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.