SAMSUN / BAFRA - Mustafa Kemal Anaokulu

HALİL İBRAHİM ÇALIK - OKUL MÜDÜRÜ

Halil İbrahim ÇALIK, 1982 yılında Sinop’un Dikmen ilçesinde  doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun’un Alaçam ilçesinde  tamamladı. Lisans Eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği alanında tamamladı. Yine aynı üniversitede “Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlaması” alanında yüksek lisans yaptı.

Meslek hayatına 2004 yılında Batman Gercüş Kayapınar  İlköğretim okulunda  öğretmen olarak başlayan ÇALIK, daha sonra aynı ilçede Kayapınar Lisesinde sırasıyla müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı. Ardından 2010 yılında Samsun Bafra’ da Sağlık Meslek Lisesinde Müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla, Bafra İmam Hatip Ortaokulu’nda, Şehit Erkut YILMAZ Ticaret Meslek Lisesi’nde, 30 Ağustos İlkokulu’nda  müdürlük görevlerinde bulundu.  27 Temmuz 2015’ den itibaren Mustafa Kemal İlkokulunda görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Branş : Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni